Hulpmiddelen

Steunzolen op maat

Heb je pijnlijke voeten, knie- of rugklachten? Onze steunzolen op maat corrigeren, ondersteunen en ontlasten je voeten. Je bent steeds welkom, in onze winkel in de Leuvensestraat 42 in Tienen. We begeleiden je graag doorheen het hele proces.

Steunzolen op maat Tienen, grondige analyse van je voeten

Steunzolen op maat

Stap 1.
Grondige analyse van je voeten

Met hoogtechnologische meetapparaat maken we een statische en een dynamische scan van je voetafdruk. Deze grondige analyse geeft ons een gedetailleerd beeld van de drukverdeling en beweging van je voet.

 

Stap 2, de keuze van een juiste zool
Steunzolen op maat Tienen, keuze van de juiste zolen

Steunzolen op maat

Stap 2.
Keuze van de juiste zolen

Heb je een bepaald type schoen waarin de zolen moeten passen? Of zoek je steunzolen voor een specifieke (sport)activiteit?

In functie daarvan kiezen we het juiste materiaal om je steunzolen te vervaardigen. Voor heel wat sporten zoals voetbal, hardlopen, tennis, wandelen, … gebruiken we specifieke materialen. Je steunzolen worden vervolgens in ons atelier op maat gemaakt.

 

Stap 3, passen en afleveren van de zool
Steunzolen op maat Tienen, pasbeurt en finishing touch

Steunzolen op maat

Stap 3.
Pasbeurt en finishing touch

Na de productie worden de zolen gepast in je schoen en corrigeren we nog waar nodig. Je krijgt ook tips voor gewenning en voor onderhoud. Nadien kan je altijd bij ons terecht voor verdere opvolging.

Een paar steunzolen op maat kost € 141. Heb je een voorschrift van een specialist-geneesheer?  Dan wordt +/- € 60 terugbetaald door je mutualiteit. Je kan ook direct een tweede paar bestellen, bijvoorbeeld voor een andere type schoen. Het extra paar kost dan € 125. 

Tip: ben je jonger dan 18j, dan heb je recht op een jaarlijkse hernieuwing van je steunzolen. Voor volwassenen is dat na 2 jaar.

 

Maak een vrijblijvende afspraak