Cerulis Orthopedie & Bandagisterie.
Op zoek naar de beste oplossing voor jou.

Cerulis Orthopedie & Bandagisterie is een familiezaak. Met toewijding en professionalisme zoeken we naar een oplossing op maat zodat je je dagelijkse comfort terug kan vinden. 

Greet en dochter Karen staan dagelijks ter beschikking in de winkel. Greet volgde de opleiding tot bandagist en door haar opleiding tot verpleegkundige heeft ze veel ervaring met ouderen- en borstnazorg. Karen is technisch orthopedist in opleiding.

Kris helpt je graag verder op afspraak. Hij is technisch orthopedist en heeft een jarenlange ervaring en expertise in ziekenhuizen en verschillende (revalidatie)centra. Hij zet zich graag in voor patiënten met complexere problemen, zoals trauma, verlammingen en chronische pijnen. 

We werken nauw samen met productieatelier Ortho Productions, waar gespecialiseerde technici zorgen voor maatwerk.

Winkel Tienen

Van maatname tot aflevering.

Je bent steeds welkom, zonder afspraak, in onze winkel in de Leuvensestraat 42 in Tienen. Ons team helpt je met een brede waaier aan hulpmiddelen en advies. Maatnames, pasbeurten en herstellingen worden hier samen met jou bekeken.

Wil je zeker zijn dat je niet moet wachten?  Dan kan je best een afspraak maken. Samen vinden we de beste oplossing voor je mobiliteit.

 

Maak een vrijblijvende afspraak

Productieatelier ortho productions

Maatwerk is ons vak.

Mobiliteitsoplossingen vergen vaak maatwerk.  We kunnen hulpmiddelen aanpassen of we creëren een oplossing volledig op maat. In het productieatelier in samenwerking met Ortho Productions staat een team van orthopedische instrumentenmakers klaar om je hulpmiddelen tot in de perfectie op punt te zetten.

 

Maak een vrijblijvende afspraak